Post by nalmotisentio on Mar 5, 2022 10:37:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Air Hockey Wyzwanie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Air Hockey Wyzwanie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Air Hockey Wyzwanie 2022 version ▞▞▞
Powinien istnieć sposób na wyłączenie tej irytującej opcji przedmiotu. Muzyka jest denerwująca. Może być również dodany wibracyjny sprzężenie zwrotne.
To niesamowita gra dla osoby takiej jak ja, która lubi wyzwania i jest tak wiele poziomów do wyboru, a ja uwielbiam grafikę.
Air Hockey Challenge Sports drb
Gra typu jeden na jeden instaluszesz tylko żeby porywalizować z kolegą kolerzanką
Fajnie, jedyny problem, że nie mogę zmienić koloru poke
To dobra gra, która byłaby fajna bez tych głupich dodatków i kilku błędów. To, co generalnie odpycha mnie od tej gry, to reklamy, czy nikomu nie zależy na dobrej zabawie!? Tyle gier zrujnowanych reklamami z powodu poniedziałkowych ludzi.
Niewiem dlaczego mówimy, że nie da się grać to kłamstwo, a poza tym się w utworze grać i grać super
Bardzo kiepska gra, którą dostajesz, jest niekorzystna i ma bardzo słabe dźwięki i wszystko złe ,,🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕 🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻.
Gra była OK, ale ciężko było zmierzyć się z innymi, gdy nie było zbyt wielu opcji.
GRA to dobra gra
Hoki
Uwielbiam to, zawsze szukałem meczów cymbergaja, ale potem zobaczyłem ten i zakochałem się w nim. Każdy powinien mieć szansę, aby go pobrać, grać i cieszyć się
Fajna gra, którą też lubisz?
Genialna wciąż gra, którą pamiętam, tylko z większą liczbą dodatków
gra jest bardzo dobra ale bardzo nudna
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nieźle, ale to dobra gra
Grzegorz Stopka pewnie ma klawisz dla klawiszówka dlatego mu lag.
To naprawdę fajna gra, uwielbiam ją 😍 wiesz, że uwielbiam aktywność fizyczną, ale to jest gra halowa, mam 7 punktów, a komputer tylko 2-3 punkty, powiedz mi aap ko ya gra kase laggi😙😙
ฮอกกี้อากาศ ท้าทาย กีฬา iec
Fajna gierka polecam
Wow niesamowite
Kolizja chyba nie być gorsza. Opóźnienie krążka jest dramatyczne.
Łatwo żartem żartem się jak bym grał na poziomie trudności
Spoko, gra
Etap 3 to hakowanie bardzo złej gry
Spk
fajne gra
Nie trać czasu i ruszaj dalej
Ta gra jest śmieciem z powodu reklam przerywających grę, a także sterowanie nie jest zbyt dobre, ponieważ pomiędzy reklamami w dowolnym momencie pojawia się między grą, w którą gramy z odtwarzaczem USB lub innym graczem
Lubię to trochę opóźnione
Więc poczuj się
Runda 4 i to niemożliwe.
ta gra jest całkowicie niesamowita Nie wiem, zaniemówiłem, naprawdę nic nie mogę powiedzieć, bo to jest tak, jakbyś mógł zarobić dużo monet i wygrać mecze, jest to łatwe, trudne, trudne i zabawne, i to jest warte 16 MB to jest naprawdę dobre to naprawdę bardzo dobre za 16 MB właściwie jestem jak onieśmielony jak nie mogę powiedzieć jak to jest jak to jest warte warto zdobyć za 16 MB jesteś dobrym człowiekiem doceniasz to dobra gra brachu 🙂🙂Nigdy nie myślałem, że jesteś taki OMG he
Niech co 5s ta gracie na 10s i ta gracie na 10s pilka tak szybko zadala ze.sie.nie da w nua trafic malego gwnia obsranego
Fajna dosyć gierka i co jest fajne jest bez internetu
Prawdziwy cymbergaj jest łatwiejszy niż tryb łatwy w tej grze
Osoba, która wymyśliła tę grę, powinna zagrać na poziomie 45. Pokaż mi, jak wygrywasz... od tygodnia grając na tym samym poziomie, na którym przeciwnik ma wiele obrony wokół siebie... odinstaluję tę grę na zawsze
Avo debile mnie wyśle w do lewego rogu
Dobra gra
Gra do bani
Gra w sobie fajna ale CPU NA Bardzo Ciężko oszukać i nie da się trafić nawet 1 gola.
एयर हॉकी चुनौती खेलकूद vdoy
Usterki krążka nie pobierają tego gryeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Annelids: Online battle Aksi fndl
Jest zjebana bo wzbudza wkurwienie
Ta gra bardzo nudna i bakvas nie lubię tej gry
Aplikacja Bardzo fajna
Oceniam to na 5, ale nienawidzę tego, jak głośno piłka leci po ścianach?
Oro Ritulys Iššūkis Sporto stu
Nie instaluj tej gry na etapie 3, staje się to trudne, nie mogę sobie wyobrazić na wyższych etapach, prawdopodobnie jest to niemożliwe
Ta gra jest najgorszą grą, jaką widziałem. Nie pobieraj tego
Nie pobieraj tej gry. Tak więc nudna gra. Tyle nudnej gry. Najgorsza gra na świecie. A ta gra jest taka trudna. Chłopaki plz nie pobieraj tego game.plz plz plz.