Post by nalmotisentio on Mar 5, 2022 10:24:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ztracený svět 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ztracený svět 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa všetkých ▞▞▞
▞▞▞ Ztracený svět 6 2022 version ▞▞▞
Skvelý príbeh, vizuálne príťažlivý a minihry sú náročné, no uskutočniteľné. Znova sa ti to podarilo!
Milujte hru
Nedovoľte mi umiestniť dosky pre horný schod na prvé miesto.
Nefunguje
Rady nefungujú správne
Sklamanie. Teraz sa mi zasekla časť 10. Nemôžem použiť medailón na knihe, čo znamená, že ho pravdepodobne odinštalujem, pokiaľ nebude opravený. Čo je na hovno, keďže som si spomenul, že som na túto hru minul peniaze.
Ako obvykle návykové🤪💖 Som ohromený snahou grafických dizajnérov a vývojárov urobiť túto hru tak interaktívnou.. skvelé diela chlapci.. určite ju odporúčam milovníkom hier 💖
Tejto hre dávam LEN 3, pretože milujem sériu ako celok. Táto konkrétna hra nie je taká dobrá ako prvých 5. Nie je tak dobre vyvinutá alebo taká zaujímavá. Myslím, že to nemôžem povedať úplne s istotou, pretože aj ja som uviaznutý s postrojom, ktorý sa odmieta pripojiť k lietajúcim krídlam. Má niekto niekedy riešenie? Totálne sklamaný.
Davam len koli tomu ze pri rogale mi to seklo hru a nedaju sa pripojit popruhy. Inac vsetky casti prejde a aj zo zaplatenimi napovedami 😄.
Lost Lands 6 Pustolovske igre hkz
Strašné. Zamrzol a nemohol som urobiť Maaronsov jed... nemohol som pohnúť farebnými pohármi. Veľmi sklamaný!
Dúfam, že zarobíš veľa peňazí
Užívam si to, prajem si, aby všetko nebolo také tmavé
Zábavné, ale farby na minihry mi nefungujú. Bolo potrebné odinštalovať.
Ďalšia skvelá hra od tohto vývojára. Cestovanie v čase bolo nové a iné...veľmi zábavné vidieť alternatívnu budúcnosť.
Hra rana nedovolila md zobrať hrniec z obchodu, aby tam dal ingrediencie
Všetky hry boli skvelé okrem tejto. Každá ďalšia kapitola by sa pokazila a nedovolila mi robiť určité veci. NEMOHOL pohnúť nádobami s jedom, NEMOHOL chytiť palivo do lampy, NEMOHOL použiť popruhy v lietajúcom stroji. Úprimne povedané, nechcel som preinštalovať a začať odznova po tretíkrát. Vzdal sa tejto hry
Rozumiem, aplikácia mi neukáže, kde som na mape, ani mi nedovolí použiť tlačidlo nápovedy!
Pekná hra, nie som si istý, či je zážitok rovnaký pre iPhone, ale táto hra má problémy s tým, že je aktívna smerom k okrajom obrazovky, niektoré oblasti hry vyžadujú veľa vytrvalcov, aby napredovali kvôli tomuto problému, okrem toho je to je veľmi zábavné 👍
Milujem všetky hry o stratenej zemi a túto som si naozaj užíval... ale potom som nemohol vytvoriť jedový prášok, nemohol som vyzdvihnúť fľaše. Zdá sa, že táto hra má niekoľko nedostatkov. Odinštaluje a vyskúša iný. Hral som ich niekoľko a nemal som problémy, čo sa pokazilo na tomto?
Vynikajúca, veľmi pekná hra, príjemná hra, ale na konci hry mám malý problém, kedykoľvek som sa chcel pripútať k lietajúcemu pochodu, nejde to, môžete mi s tým pomôcť, plz, chcem to dokončiť hra
Hrané od prvého dielu do posledného, úžasná hra! Úžasné bolo sledovať, ako sa grafika postupom času zlepšovala dobre urobené s logickými hrami a príbehom!Toto môžu byť moje obľúbené hry všetkých čias! Niekoľko z nich malo chyby, ale 6 je úplne príjemných. Vráťte sa a začnite s #1. Je to skvelý seriál!!
Tento si neužijem tak ako ostatné. Musel som odinštalovať #4 pred úplným koncom, pretože runy sa nedokončovali správne, čo bola škoda. Toto je príliš tmavé a prepínanie času je mätúce. Mohol by som skúsiť číslo 7, ale toto ma odrádza.
Super
Burning Sky: Aircraft Combat 3D Arcade qpdb
Hra má poruchu. Otrávil som pána, dostal som „popruh na závesný klzák“. Keď sa ho pokúsite pripevniť na mechanické krídla, neurobí nič. Skúsil som teda použiť nápovedu, ale nezdá sa, že by sa použila ani jedna minca. Aj keď mám mince, nápoveda nefunguje. Vie niekto riešenie na toto?
Toto je zábava hrať. Naozaj používa váš mozog a dej je vynikajúci... Môže sa však vyskytnúť chyba týkajúca sa časti, v ktorej je klzák zo strechy Maaronu. Už som získal postroj a šesťuholník, ale aj keď sa pokúsim kliknúť alebo umiestniť kurzor, postroj sa nepripojí ku klzáku. Videl som návod a nie je nič zlé na tom, ako to robím. Nemôžem si to obliecť. Strávil som 20 minút zisťovaním. Tsk.
Len si želám, aby neexistovali minihry so skrytými predmetmi. Trochu to uberá na dynamike dobrodružstva, hádanky sú skvelé a časť point and click je najlepšia. Milujem veľký inventár. Viem, že to nie je pre každého. Ale jediná vec, ktorá mi bráni hrať tieto hry, sú tie otravné hry so skrytými predmetmi. Dúfam, že sa na to bude sťažovať viac hráčov, aby sme mohli mať skutočnú hru point and click. Stále však zábava, mohla by byť lepšia.
Nie je to zlá hra, ale sklamaná z toho, že nie je správne prepojená s predchádzajúcou, myslím, že odkazom mohla byť predchádzajúca kapitola s bonusmi o hrách, ale bola za platnou stenou. Cestovanie v čase tiež nebolo veľmi dobre vysvetlené
Milujem tieto hry, ale v 6 sa nemôžete pohnúť za 1. puzzle kvôli chybe v programovaní. Pri ukladaní dosiek nemôžete umiestniť horný schodík, pretože doska je pod prstom a bez ohľadu na to, čo skúšate, nikdy ju nemôžete umiestniť. Tento problém je skutočne potrebné vyriešiť, pretože vidím, že iní spomenuli rovnaký problém
Kratšie ako predchádzajúce príbehy, niektoré hádanky sú iné ako predtým, viac interakcie s hádankami.
Затерянные земли 6 Приключения zgx
Dal by som 5 hviezdičiek, ale som na konci časti hry a má chyby, ktoré mi neumožňujú napredovať. Použil som dokonca aj rady, ale nefungujú, pretože postroj na letáku je chybný a nedá sa pripojiť. Z komentárov vidím, že nie som jediný s týmto problémom. Opravte to a zmením svoju 1 hviezdičku na 5, inak bude odinštalovaný.
Hry sú stále kratšie!!! Milujem túto sériu, ale táto je zosobnená nespokojnosťou.
Ahojte...práve som dokončil stratenú krajinu 1 2 3 4 5 6...bez veľkých rýb by som to nedokázal...prial by som si, aby boli extra hry zadarmo...predovšetkým ďakujem za zážitok počas všetkých 6 hry
Vďaka prostrednému tlačidlu Späť 🖕 prostredníku.
Roštová práca
Niektoré hádanky sú komplikované a zatiaľ nemám odpoveď
(Spoiler dopredu) Je to dobré ako obvykle, ale potom, čo Maaron zabil casandru, som sa stlačil späť a uviazol v minulom čase. Už by nefungovali ani narážky 🙁
Narazil som na chybu v procese vytvárania jedovatého prášku. Zasekol som a nemôžem pokračovať. Tiež pri stole bola váha je Nemôžem vyzdvihnúť olej alebo farebný prášok
som
znovu skvelá hra, odporúčam!
Bolo to skvelé až do konca. Omylom som stlačil šípku späť ako vždy a vrátilo ma to späť v čase. Zatiaľ, nech robím, čo robím, neviem sa vrátiť späť do záhrady 🙃. Môže niekto pomôcť? Som jediný komu sa to stalo?
Milujem všetky hry so stratenými krajinami, ale číslo 6 má veľkú chybu a nedovolí mi to dokončiť. Nemôžem nasadiť postroj na vetroň, aby som sa pohol vpred. Dvakrát som odinštaloval v nádeji, že to skúsim znova a nebude to fungovať.
Takmer dokončená táto hra, ale nefungovala tak dobre
Milujem tieto hry, pre tých, ktorí sa sťažovali na tieto hry, pamätajte, prosím, až do tohto bodu im umožnili hrať edície zadarmo. Doteraz som mohol zarábať rady zadarmo sledovaním ich reklám. Pokiaľ to takto pôjde ďalej, mám z nich radosť. Hry sú veľmi dobré, náročné a zábavné. Aj ja som uzavretý a to mi poskytlo veľa hodín bezplatnej zábavy. Som vďačný za tieto hry, pretože mi pomohli prekonať ťažké chvíle. Ďakujeme 5 miliárd za hry!
Lost Lands 6 ผจญภัย qsy
Lost Lands 6 Περιπέτεια atmm
milovať hru! cpntrols sú pomalé
Skvelá hra, kým ma v zatĺkaní klincov do stoličky nezastavila závada. Nemôžem ísť ďalej, pretože aj keď som skúsil nápovedu, ktorá ukazovala kladivo a klince, hovorí, že túto položku tu nemôžete použiť. Škoda, že dovtedy to bolo dobré.
Opravte hru 6 a 5
Veľmi dobrá hra!!!